Veelgestelde vragen

Om u een indruk te geven van ons serviceniveau, geven we hieronder antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

V: Waarom FlexLease Company?

A: Omdat alle mobiliteit die wij realiseren, een flexibel karakter heeft. Hieronder verstaan wij dat ieder contract gedurende de looptijd kan worden aangepast op looptijd en kilometrage. De consequentie hiervan is al bekend bij het ingaan van een contract, zodat er geen verrassingen ontstaan. Bovendien bieden wij diverse andere flexibele oplossingen, zoals shortlease. Dit is na één maand per dag opzegbaar.

V: Is FlexLease Company gelieerd aan andere bedrijven?

A: Nee, FlexLease is een onafhankelijke intermediair. Wij zijn dus geen onderdeel van een ander bedrijf. FlexLease Company realiseert mobiliteit voor bedrijven.

V: Ik heb mijn wagenpark in eigen beheer. Wat kan FlexLease Company voor mij betekenen?

A: Door ons brede netwerk en onze inkoopkracht kunnen wij auto’s en bedrijfswagens gunstig inkopen. U kunt gebruik maken van deze scherpe inkoopcondities. Daarnaast hebben wij vaak voorraadauto’s in beeld die direct ingezet kunnen worden.

V: Wat is de levertijd van mijn auto?

A: De levertijd van een nieuw bestelde auto verschilt per merk en model. Indien u de exacte levertijd wilt weten, onderhouden wij het contact met de leverende dealer. Een voorraadauto kan binnen twee weken na ondertekening van de documenten worden ingezet. Shortleaseauto’s leveren wij binnen 24 uur.

V: Wat gebeurt er bij een calamiteit, zoals schade of pech?

A: Neem contact op met de leasemaatschappij waar de auto is ondergebracht, of met FlexLease Company. Alle leasemaatschappijen waarmee wij samenwerken, zijn gerenommeerde en bekende partijen. Zo garanderen wij een soepele afhandeling van een schade- of pechgeval.