De bedrijfswagen is voor elke ondernemer zeer belangrijk. Daarbij hoort een keuze voor de juiste mobiliteit. Die keuze moet natuurlijk precies bij uw behoefte aansluiten.

Ons specialisme is de zzp’er en het mkb. Veel ondernemers hebben een bedrijfswagen nodig voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bovendien zorgt het er voor dat u goed voor de dag komt bij uw opdrachtgevers. Wij snappen als geen ander dat u dit perfect geregeld wilt hebben. U geeft aan wat uw wensen zijn, en wij regelen de rest!

Wij zijn onafhankelijk en kunnen dus elk merk en type bedrijfswagen voor u realiseren. We werken met verschillende partijen samen. Tevens is het mogelijk om bedrijfswagens uit voorraad te leveren zodat u snel kunt beschikken over de bedrijfswagen. Uiteraard adviseren wij u zodat de bus volledig aansluit bij uw behoefte tegen de laagste kosten per maand. Dit zou een financiële lease kunnen zijn maar ook een operationele lease.

Daarnaast adviseren wij u graag over de mogelijkheden van financiële lease met betrekking tot investeringsaftrek of de volledige ontzorging van operationele lease.

Voor veel ondernemers is het belangrijk dat de bedrijfswagen compleet inclusief bestickering en eventuele rittenregistratie wordt opgeleverd. Uiteraard verzorgen wij dit ook. Onze inkoopkracht en kennis van de markt zorgen ervoor dat wij u de beste prijs en voorwaarden kunnen geven, met volledige aandacht voor uw wensen en behoeften.