Een voordelige leaseauto of bedrijfswagen, nieuw of gebruikt vindt u bij FlexLease Company. Snel rijden altijd mogelijk. Wij vinden voor u de juiste deal. Laag eigen risico. Wij zijn altijd op zoek naar uw gewenste mobiliteit. Overstappen naar elektrisch ? Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren en ontzorgen en leveren maatwerk, verzorgen een soepele acceptatie.

Met ruim 20 jaar ervaring in de lease branche weten we wat voor producten er te krijgen zijn op de markt en samen met u gaan we op zoek naar de best passende vorm. Het is belangrijk dat een contract flexibel is en dat vooraf duidelijk is wat er gebeurt als gedurende het contract de looptijd of het jaarkilometrage verandert.

Wanneer u de looptijd aanpast of wanneer u gedurende uw contractperiode meer- of minder kilometers rijdt zal het leasetarief veranderen. Bij uw contract is het mogelijk om verschillende looptijd / kilometrage combinaties te ontvangen zodat vooraf alles voor u duidelijk is en u inzicht en controle heeft over uw financiƫn.

Voordelen lang lopend contract:

  • Laag maand tarief
  • Lage administratieve handelingen

Nadelen lang lopend contract:

  • Extra kosten indien andere mobilteitsvorm wenselijk is.